Hem l / Trashin Tee
  • Main
  • alt
Trashin Tee

Trashin Tee

349
SEK
Fraktklass : FRAKT KLASS 1 : 69 SEK
Svart t-shirt med printet Locals på bröstet ifrån svenska varumärket Locals apparel. Bild Strl M 179 cm 72 kg

Maskintvätt 30 grader
100% bomull
 
FÄRG
STORLEK
Antal
Lägg till i varukorgen
Svart t-shirt med printet Locals på bröstet ifrån svenska varumärket Locals apparel. Bild Strl M 179 cm 72 kg

Maskintvätt 30 grader
100% bomull
Hos oss handlar du alltid fraktfritt vid beställning av varor för minst 499 SEK (Gäller endast inom Sverige). Självklart får du även en bytesfrakt utan kostnad.

Du har öppetköp i 30 dagar från att du beställt din vara, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i väsentligt oförändrat skick.
Vid Retur är det du som kund som står för frakten tillbaka till oss för varorna du önskar returnera/byta, vid första byte står Streetroom för frakten av den/dem nya varorna som skickas till dig.

Använd gärna samma påse/kartong som du fått varorna i. Varan ska återlämnas i samma skick som när du köpte den. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. Om varan/varorna saknar etiketter även om plagget är oanvänt blir Streetroom tvungen till att dra av 30% på varuvärdet.

Då vi inte kommer kunna sälja varan/varorna vidare till någon ny kund Vid Reklamtion/Defekt Om du upptäcker en defekt på din vara, kontakta vår kundservice på telefonnummer 0520-225082 eller på helpdesk@streetroom.se så snart du upptäcker defekten. Kundtjänst hjälper dig då med din reklamation.

Vi står självklart för returfrakten vid fel leveranser samt reklamationer.

Produkter Du Måste Se

Streetroom.se Rekommenderar Följande