Hem l / Classic Sweatshirt
  • Main
  • alt
Classic Sweatshirt

Classic Sweatshirt

699
SEK
Fraktklass : FRAKT KLASS 1 : 69 SEK
Grå college sweat ifrån svenska varumärket Locals apparel med ett svart print på bröstet. Bilden strl M 179cm kg 72
FÄRG
STORLEK
Antal
Lägg till i varukorgen
Grå college sweat ifrån svenska varumärket Locals apparel med ett svart print på bröstet. Bilden strl M 179cm kg 72
Maskintvätt 30 Grader
Bomull 100%
Svenst varumärke
Hos oss handlar du alltid fraktfritt vid beställning av varor för minst 499 SEK (Gäller endast inom Sverige). Självklart får du även en bytesfrakt utan kostnad.

Du har öppetköp i 30 dagar från att du beställt din vara, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i väsentligt oförändrat skick.
Vid Retur är det du som kund som står för frakten tillbaka till oss för varorna du önskar returnera/byta, vid första byte står Streetroom för frakten av den/dem nya varorna som skickas till dig.

Använd gärna samma påse/kartong som du fått varorna i. Varan ska återlämnas i samma skick som när du köpte den. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. Om varan/varorna saknar etiketter även om plagget är oanvänt blir Streetroom tvungen till att dra av 30% på varuvärdet.

Då vi inte kommer kunna sälja varan/varorna vidare till någon ny kund Vid Reklamtion/Defekt Om du upptäcker en defekt på din vara, kontakta vår kundservice på telefonnummer 0520-225082 eller på helpdesk@streetroom.se så snart du upptäcker defekten. Kundtjänst hjälper dig då med din reklamation.

Vi står självklart för returfrakten vid fel leveranser samt reklamationer.

Produkter Du Måste Se

Streetroom.se Rekommenderar Följande